ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ

Ελληνικό κατάστημα εξειδικευμένο στα ναυτιλιακά, GPS, βυθόμετρα, GPS για σκυλιά.

Είμαστε ΑΝΟΙΧΤΑ και εξυπηρετούμε τηλεφωνικά και με αυθημερόν παράδοση.

Τηλ εξυπηρέτηση : 210 4181797
info@gps.gr

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων μας θα βρείτε όλα τα ηλεκτρονικά που χρειάζεστε για να εξοπλίσετε το σκάφος σας όπως GPSPLOTTERΒυθόμετρα, RadarΡαδιοτηλέφωνο VHF, EPIRB, όργανα ναυσιπλοΐας, αυτόματους πιλότους, κάμερες, βάσεις, κεραίες TV/Radio/VHF, συστήματα παρακολούθησης του σκάφους.

Εκτός από συσκευές για ναυτική χρήση, η εταιρία μας μπορεί να σας παρέχει πλοηγούς για οποιαδήποτε άλλη χρήση όπως GPS για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και τα φορτηγά, φορητά GPS κατάλληλα για πεζοπορεία, κυνήγι και οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα και βέβαια αθλητικά ρολόγια και GPS κατάλληλα για ποδηλασία.

 

Η σταθερή πολιτική μας είναι να σας εξασφαλίζουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα που εμπορευόμαστε. Κύριος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλή υποστήριξη πριν αλλά και ιδιαίτερα μετά την πώληση (after sales support) καθώς πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη διαφήμιση και προβολή της εταιρείας μας. Όλα μας τα είδη καλύπτονται από την εγγύηση και το service των επίσημων αντιπροσωπειών, με την δική μας συμπαράσταση.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί πρότυπο τεχνολογίας και λειτουργικότητας καθώς αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες του ecommerce και παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια στις διαδικτυακές του πωλήσεις.